Италианска звезда влезе в ролята на треньор (снимки)


Италианска звезда влезе в ролята на треньор (снимки)
17-03-2019 14:00 | BGvolleyball.com

 

Италианската волейболна звезда Иван Зайцев влезе в ролята на треньор. Миналия понеделник волейболистът на Азимут Лео Шус (Модена) посети младите състезателки на Ноха Волей в Нойкатаро, град в провинция Бари. Волейболната икона прекара известно време с победителите в конкурса „Като цар”, организиран от личния му спонсор Red Bull, като им показа тънкостите на играта.  

 


"Винаги съм си казвал, че никога няма да бъда треньор", споделя Зайцев на официалната си Facebook страница. "Но ето, че се случи и аз се забавлявах даже повече от децата! Много благодаря на момичетата и на организаторите, че ме предизвикаха да направя нещо, което смятах, че не мога."  

 


Една сентенция казва, че нищо не е невъзможно, ако вярваме в него. Защото винаги трябва да преследваме мечтите и страстите си - независимо от чуждото мнение.  

 
---

Стани фен на BGvolleyball.com във Фейсбук за да научаваш бързо новините от света на волейбола.

 

BGvolleyball.com напомня, че можеш да следиш последните новини и като ни последваш в социалната мрежа Туитър чрез @BGvolleyballCom !

 

Можеш да ползваш и мобилната версия на BGvolleyball.com за смартфони и таблети, която е налична на адрес m.bgvolleyball.com


Тагове: Иван Зайцев, Модена, Италия мъже
Коментари
Други новини