Владислав Иванов: До ден днешен ми е тежко за взетото решение (видео)


17-04-2019 18:35 | BGvolleyball.com

 

Либерото Владислав Иванов призна, че до ден днешен му е тежко за решението, което взе да се откаже от националния отбор на България по волейбол през миналото лято, преди световното първенство. Тогава той напусна тима в навечерието на Мондиала в София след конфликт с тогавашния селекционер Пламен Константинов. Сега се върна на ситуацията в предаването "Златният гейм".

 

„Аз бях дълги години в националния отбор на България. Напуснах го през август. Знаете каква беше причината. Взех решение за себе си, което беше правилно за мен. Аз знам какво ми е коствало и защо съм го взел“, коментира Иванов.

 

„При всички положения ми е тежко. Тогава ми беше тежко и до ден днешен се чувствам по същия начин. Минало е и вече не може да върнем страницата. Всеки е правил грешки, всеки избухва. Просто се случи. Може би и аз имам вина."

 

"Аз исках да бъда съпричастен и да взема участие на това световно първенство. Ако трябва да говорим за това кой е ощетен, все съм аз. Такъв форум в България няма да се осъществи и в следващите 50 години. Съжалявам, че не бях част от това хубаво нещо“, добави той.

 

„До този момент не съм имал контакт с Пламен Константинов. Единственото, което ме засегна е, че обиди моята майка“, допълни Иванов.

 
---

Стани фен на BGvolleyball.com във Фейсбук за да научаваш бързо новините от света на волейбола.

 

BGvolleyball.com напомня, че можеш да следиш последните новини и като ни последваш в социалната мрежа Туитър чрез @BGvolleyballCom !

 

Можеш да ползваш и мобилната версия на BGvolleyball.com за смартфони и таблети, която е налична на адрес m.bgvolleyball.com


Коментари
Други новини