Лубе води преговори с Иван Зайцев


Лубе води преговори с Иван Зайцев
17-04-2019 19:23 | BGvolleyball.com

 

Вицешампионите на Италия Кучине Лубе (Чивитанова) водят с преговори с звездата на Азимут Лео Шус (Модена), съобщават италианските медии. Известният колумнист  от "Гадзета дело Спорт" Джан Лука Пазини твърди, че финалистите от Шампионската лига са се фокусирали върху трансфера на волейболиста на "моденезите" и ще бъде реализиран много скоро. 


Причината е евентуалният трансфер на диагонала Цветан Соколов в Зенит (Казан), за който витаят слухове от миналия месец. 


Зайцев вече е обличал екипа на Лубе - в периода 2012-2014 г., като през него спечели италианското първенство (през 2013 г.) и Суперкупата на страната (2012 г.). 

Ако бъде постигнато споразумение, Лубе ще трябва да плати 300 000 евро на Модена - сума, определена в клаузата за изкупуване в договора на диагонала. 

 ---

Стани фен на BGvolleyball.com във Фейсбук за да научаваш бързо новините от света на волейбола.

 

BGvolleyball.com напомня, че можеш да следиш последните новини и като ни последваш в социалната мрежа Туитър чрез @BGvolleyballCom !

 

Можеш да ползваш и мобилната версия на BGvolleyball.com за смартфони и таблети, която е налична на адрес m.bgvolleyball.com


Тагове: Иван Зайцев
Коментари
Други новини