Времето изтича! Последен шанс за записване за Мис и Мистър BGvolleyball.com 2019


Времето изтича! Последен шанс за записване за Мис и Мистър BGvolleyball.com 2019
10-06-2019 11:30 | BGvolleyball.com

 

Времето изтича! Остават броени дни до крайния срок за записване на всички желаещи за участие в престижните конкурси на Мис и Мистър BGvolleyball.com 2019! 


Първият по рода си конкурс в родния волейбол - Мис и Мистър BGvolleyball.com, предизвиква все по-голям интерес и оживление. Изданието, дело на специализираният волейболен сайт BGvolleyball.com продължава престижното начинание и през настоящата 2019 година.

 

Както през изминалия сезон, така и сега се дава шанс на всеки, който желае да участва, като приканваме претендентите да бъдат инициативни. 


Дава се шанс не само на състезатели от календара на БФВ, но и на всички участници в аматьорските състезания по волейбол, както и всички положили успешно изпит за волейболни съдии. 

 

Както вече писахме, конкурсите стартират с обновен формат и нови награди

 

Какви обаче ще бъдат те, ще бъде обявено допълнително. Награждаването става на специална церемония с много изненади, като всички победители от категориите волейбол, баскетбол, лека атлетика и плуване заедно ще отпразнуват събитието.

 

През тази година ще има и специален стимул!

 

Победителите в Мис и Мистър от всички спортове ще имат уникалната възможност да красят луксозен календар за 2020 година. Специалното изданието ще бъде посветено на красивата страна в спорта и ще бъде изработен от медийната група ЕС Медия, към която е част и BGvolleyball.com.

 

Приканваме младите и състезатели, аматьори и рефери да бъдат инициативни. Състезателите могат да подават своите кандидатури за участие в конкурсите Мис и Мистър BGvolleyball.com 2019 на следния имейл: office@bgvolleyball.com, както и на Facebook страницата на сайта

 

 Необходимо е всеки кандидат/ка да изпрати:

 

- снимка (по собствена преценка, желателно в цял ръст);

- име, години; височина, пост

- отбор; или да посочи, че е рефер

- телефон за връзка или имейл. 

 

 Кандидатите трябва да са навършили 16 години. 

 

 Конкурсът ще протече в три фази:

 

 -  I фаза – номинации.

-  II фаза – до средата на август ще се определи Топ 5.

-  III финална фаза – до края на месец септември, в която ще се определи крайното класиране на Топ 5.

 

Награждаването ще се проведе в началото на октомври. 

 

Очакваме ви! 

 

 

 

 

 

---

Стани фен на BGvolleyball.com във Фейсбук за да научаваш бързо новините от света на волейбола.

 

BGvolleyball.com напомня, че можеш да следиш последните новини и като ни последваш в социалната мрежа Туитър чрез @BGvolleyballCom !

 

Можеш да ползваш и мобилната версия на BGvolleyball.com за смартфони и таблети, която е налична на адрес m.bgvolleyball.com


Тагове: Мистър BGvolleyball.com 2019, Мис BGvolleyball.com 2019
Коментари
Други новини