Тони Зетова: Нямам предразсъдъци да бъда помощник-треньор (Видео)


Тони Зетова: Нямам предразсъдъци да бъда помощник-треньор (Видео)
Снимка:BGvolleyball.com
18-10-2013 12:15 | Ани Колева

Функциите на организатор и мениджър за в бъдеще също ми допадат, заявява бившата националка

 

Бившата ни националка е една от най-големите звезди на женския волейбол в България Антонина Зетова се включва през този сезон към работата в родния си клуб ЦСКА (София). Зетова ще започне да усвоява треньорската професия, като поема ролята на помощник-треньор на Юлия Иванова в женския отбор на Червените. Първенството при дамите започва днес 18 октомври, а тандемът Юлия- Иванова - Антонина Зетова ще води ЦСКА-Демакс в предстоящите двубои.

 

„Нямам предразсъдъци да бъда помощник-треньор“, заяви Тони Зетова в специално интервю за BGvolleyball.com преди старта на сезона.  "Казано е, че до всеки първи треньор стои един много добър втори, иначе няма как да се случват нещата. Това  е само някакво разделение на хартия“, допълни Зетова.

 

"Да поема организационни функции и дейността на мениджър в някой клуб също ми допадат", заявява Антонина Зетова за евентуалната си реализация в бъдеще.

 

Какво каза още Антонина Зетова в интервюто за BGvolleyball.com, за усвояването на треньорската дейност в ЦСКА и как вижда бъдещето си, можете да видите във видеото по-долу:

Get Adobe Flash player

Тагове: Антонина Зетова, Юлия Иванова, ЦСКА, Национална волейболна лига 2014 жени
Коментари
Други новини