Цветан Соколов на 24 години: Пожелавам си квота за Световното!


Цветан Соколов на 24 години: Пожелавам си квота за Световното!
Снимка: BGvolleyball.com
31-12-2013 09:00 | Ани Колева

Днес националът празнува рожден ден

 

 

Звездата на мъжкия национален отбор по волейбол на България Цветан Соколов празнува днес рожден ден днес, като навършва 24 години.

 

Волейболистът обаче се намира в период на усилена подготовка с представителния ни отбор, на когото предстои участие в Световната квалификация в чешкия град Опава. Така състезателят няма да може да празнува подобаващо, като ще остави това за следващите дни.

 

„Въпреки че е 31 декември ние продължаваме по план и днес имаме тренировка, защото на 1 януари пътуваме за Чехия. Рождения ми ден ще го отбележим само с една скромна вечеря“, разкри за BGvolleyball.com Цветан Соколов.

 

„Пожелавам си първо да съм жив и здрав, защото това е най-важното. Второ да се класираме на Световното първенство 2014 в Полша! Защото не само ние го искаме, но и всички българи го желаят. Надявам се силно да успеем“, пожела си националът.

 

Екипът на BGvolleyball.com също желае много здраве и щастие на Цветан Соколов, като пожелава на волейболиста не само квота за Световното, но и медал от големия форум.


Тагове: Цветан Соколов, България национален отбор мъже
ЦСКА Левски Бол
2:1
17:00 часа
(25:20) - (25:20) - (22:25) - (18:19)
Пълна програма по дни
Други новини