Любо Ганев опъва шатра в Стара Загора


Любо Ганев опъва шатра в Стара Загора
24-02-2015 12:45

Вицепрезидентът на БФВ ще бъде гост на местния клуб Верея Волей

 

Стара Загора е поредната спирка на набиращата все повече популярност „Шатра на Любо Ганев". Гигантът и вицепрезидент на БФВ предприе нова офанзива с промоции за феновете за Асикс, след като почти всички федерации у нас вече се обличат с представената от него спортна марка №3 в света.

 

Този път жестът ще е към феновете, които ще уважат през уикенда турнир за купа Трети март в спортната зала Иван Вазов в града. Патрон на проявата е Жельо Желев, председател на управителния съвет на местния волейболен клуб Верея Волей. 


„Ще има изненади като на панаир от шатрата в Стара Загора", обяви Любо Ганев, който преди 3 дни стана дядо. "Ще черпя за внучката, защото се казва Любомира!"


Във фейсбук в типичния си стил най-зрелищният играч в историята на родния волейбол не пропусна да намигне на феновете си: "Това, че вече съм дядо, не значи, че си лягам с баби!"

 

В социалната мрежа гигантът е изпълнил квотата си за приятели и затова отдавна има листа на чакащите.

 

в. Труд

 

-----

Стани фен на BGvolleyball.com във Фейсбук за да научаваш бързо новините от света на волейбола.

 

BGvolleyball.com напомня, че можеш да следиш последните новини и като ни последваш в социалната мрежа Туитър чрез @BGvolleyballCom !


Заповядайте в онлайн спортен магазин SportForMe


Вижте какво се случва в света около нас с FBR.BG


Можеш да ползваш и мобилната версия на BGvolleyball.com за смартфони и таблети, която е налична на адрес m.bgvolleyball.comТагове: Любомир Ганев, Желю Желев, Верея Волей, Асикс
Коментари
Други новини