Ахил прави летен камп с Николай Иванов и Георги Младенов


Ахил прави летен камп с Николай Иванов и Георги Младенов
03-04-2015 12:00 | Ани Колева

Второто издание на лагера, ще бъде през юли 

 

За поредна година клуб Ахил ще организира летен камп. Спортните лагери ще продължат да носят изненади, приятни новини и емоции за млади състезатели по баскетбол и волейбол от цяла България.

За втори пореден път фирма Asics ще бъде генерален спонсор, а това лято традиционното място Пампорово е заменено с Велико Търново. Датите на кампа са между 18 и 25 юли, като освен за работа, ще има и време за отдих, и забавления.

Главен треньор на баскетболния камп ще е легендата Георги Младенов, който от няколко месеца е в Италия. Той ще работи с младите за пета поредна година и отново ще може да им демонстрира и умения и да предаде от опита си.


Волейболните занимания пък ще се водят от бившия национален разпределител и екс помощник треньор в националния мъжки отбор Николай Иванов.


На кампа ще има по две тренировки на ден, мачове всеки следобед, както и много състезания с индивидуални награди. Отделно ще се правят видеоанализи, а за всеки участник, естествено, ще има и екипировка.


BGvolleyball.com, Viasport.bg и BGbasket.com  ще бъдат медийни партньори на кампа.


За записване: Атанас Кучков - тел. 0886 029 228

 

-----

 

Стани фен на BGvolleyball.com във Фейсбук за да научаваш бързо новините от света на волейбола.

 

BGvolleyball.com напомня, че можеш да следиш последните новини и като ни последваш в социалната мрежа Туитър чрез @BGvolleyballCom !


Заповядайте в онлайн спортен магазин SportForMe


Вижте какво се случва в света около нас с FBR.BG


Можеш да ползваш и мобилната версия на BGvolleyball.com за смартфони и таблети, която е налична на адрес m.bgvolleyball.comТагове: Летен камп Асикс, Николай Иванов, Ахил
Коментари
Други новини