Арда  Бургас 2007  Добруджа 07  ЙЕБ-Шумен 05  Казанлък Волей  Левски  Левски Бол  Марек Юнион-Ивкони  Марица  Миньор  Монтана  Нефтохимик 2010  Пирин  Раковски  Славия, Славия-СУ  Спартак  Тетевен Волей  ЦСКА, ЦСКА-Демакс 

Спиридон Зегов стана на 77 години

Шрифт:

Снимка:BGvolleyball.com
10-03-2011 18:57 | Автор: Ани Колева

Огромна честитка-пожелание, изпратена лично от Спортния министър Свилен Нейков, получи по случай рождения си ден изпълнителният директор на ЦСКА (София) Спиридон Зегов. Празникът на уважавания волейболен активист бе почетен и от президента на федерацията инж. Данчо Лазаров, който също изправи поздравителен адрес.

 

Специалистът навърши вчера достойните за уважение 77 години, но въпреки това не мисли да се отказва от активна дейност.

„Все още мога", заяви за BGvolleyball.com Спиридон Зегов, който неуморно управлява делата на Червения клуб от дълги години. „Видял съм много във волейбола и съм станал свидетел на различни битки. Сега бих искал да съм жив и здрав да дочакам ЦСКА да спечели отново европейска титла. Но мисля, че и това ще стане", допълни с усмивка армейският шеф.

 

Екипът на  BGvolleyball.com пожелава на Спиридон Зегов много, много здраве, радост и да успее да види Червените на мечтания финал.


Сподели: facebook twitter google
Класирания
МъжеЖени