Асикс-София се нареди до Париж и Барселона (Снимки)


Асикс-София се нареди до Париж и Барселона (Снимки)
Любо Ганев заедно със собственичката на новия магазин Мирослава Стоянова
20-11-2015 13:00 | Ивайло Пампулов

 

С коктейл бе открит първият официален магазин на компанията за спортна екипировка Асикс в София, който се намира на партера в търговския център The Mall на бул. "Цариградско шосе" в столицата.

 

Нямаше как легендата на българския волейбол и вицепрезидент на БФВ Любо Ганев, който е и официален представител на марката за България, да пропусне събитието. Да го уважат дойдоха доста негови приятели и журналисти, а Любо бе обут със специални маратонки - от серията на Асикс за лекоатлетическия маратон в Ню Йорк.

 

"Концепцията на магазина на Асикс тук в София е досущ като тази на представителствата на компанията в Париж и Барселона", коментира за BGvolleyball.com Любо Ганев. "Идеята е магазинът да си има своя стил, така че лесно да се разпознава независимо дали си в Барселона, Париж или София. А и линията да се запазва без значение кой е представител на компанията през годините", допълни още Любо Ганев.

 

 

Специалните маратонки, с които Любо Ганев бе на откриването на магазина. Снимка: Николай Варадинов

 

През първия работен ден на новия магазин на Асикс в София всеки закупил някакъв артикул, получи и клиентска карта, с която да ползва отстъпки в бъдеще.

 

Стоките в магазина са разделени основно на два сектора - женски и мъжки, като до месец ще има и специална линия за свободното време.


Фотогалерия от откриването на магазина на Асикс разгледай ТУК.

 

 

---

Стани фен на BGvolleyball.com във Фейсбук за да научаваш бързо новините от света на волейбола.

 

BGvolleyball.com напомня, че можеш да следиш последните новини и като ни последваш в социалната мрежа Туитър чрез @BGvolleyballCom !

 

Заповядайте в онлайн спортен магазин SportForMe

 

Вижте какво се случва в света около нас с FBR.BG

 

Можеш да ползваш и мобилната версия на BGvolleyball.com за смартфони и таблети, която е налична на адрес m.bgvolleyball.com


Тагове: Любомир Ганев, Асикс
Коментари
Казанлък Волей Марица
0:3
18:00 часа
(9:25) - (9:25) - (15:25)
Добруджа 07 Пирин
3:0
18:30 часа
(25:22) - (25:13) - (25:17)
Други новини