Любо Ганев тръгва на... фитнес (Снимки)


Любо Ганев тръгва на... фитнес (Снимки)
Снимка: BGvolleyball.com/lap.bg
15-09-2016 15:33 | Ивайло Пампулов

Бившият национал ще бъде лице на фитнес центрове

 

Всички тръгват на училище, Любо Ганев тръгва на фитнес... Така започна пресконференцията, на която бе обявено официално партньорството между представляваната от бившия национал компания за спортна екипировка Асикс и фитнес центровете Pulse. 


Лично Любо Ганев и Вили Томова, pr на Pulse, оповестиха новината, като и двамата бяха категорични, че партньорството ще бъде дългогодишно. 


"Асикс работи за здрав дух и здраво тяло, каквото е мотото на компанията, а нашите цели са накараме повече хора да спортуват", коментира Любо Ганев, който ще бъде и рекламно лице на фитнес центровете. 


"Запознахме с Асикс в един слънчев ден...", така започна Вили Томова и добави: "Защото те просто са най-добрите в това, което предлагат". "Ние сме lifestyle клубове, защото докато тренираш във фитнеса, създаваш приятелства и дори бизнес контакти", допълни още Вили Томова, която отбеляза, че само за четири години веригата от фитнес центрове се е увеличила на 7 в цяла България, а предстои откриване на такъв и в Пловдив. 


Снимки от днешната пресконференция може да разгледаш ТУК.


---

Стани фен на BGvolleyball.com във Фейсбук за да научаваш бързо новините от света на волейбола.

 

BGvolleyball.com напомня, че можеш да следиш последните новини и като ни последваш в социалната мрежа Туитър чрез @BGvolleyballCom !

 

Можеш да ползваш и мобилната версия на BGvolleyball.com за смартфони и таблети, която е налична на адрес m.bgvolleyball.com


Тагове: Любомир Ганев, Асикс, фитнес, Pulse, Вили Томова
Коментари
Казанлък Волей Марица
0:3
18:00 часа
(9:25) - (9:25) - (15:25)
Добруджа 07 Пирин
3:0
18:30 часа
(25:22) - (25:13) - (25:17)
Други новини