Пирин награди своите ветерани


Пирин награди своите ветерани
28-09-2016 18:51

Владо Николов бе специален гост

 

Волейболисти от поне 4 поколения се събраха днес, за да отбележат юбилея "70 години волейбол в Разлог". Специален гост на тържеството бе генералният секретар на БФВ Владимир Николов.
Кметът на града инж. Красимир Герчев награди с почетни грамоти всички бивши и настоящи волейболисти и деятели на този спорт в Разлог. Самият той е бивш волейболист и е част от онзи отбор на  Пирин (Разлог), спечелил преди години първата победа срещу софийски отбор - Локомотив.
 
 
Срещата се проведе в залата на читалището в града. На нея бяха показани и прожектирани много снимки от историята на местния волейболен отбор. От петък в Разлог стартира и международния турнир, с който ще бъде отбелязана годишнината. Освен местния Пирин, в надпреварата ще участват още Марек Юнион-Ивкони, ЦСКА и ОК Струмица от Македония.

 

 

 

---

Стани фен на BGvolleyball.com във Фейсбук за да научаваш бързо новините от света на волейбола.

 

BGvolleyball.com напомня, че можеш да следиш последните новини и като ни последваш в социалната мрежа Туитър чрез @BGvolleyballCom !

 

Можеш да ползваш и мобилната версия на BGvolleyball.com за смартфони и таблети, която е налична на адрес m.bgvolleyball.com


Тагове: Пирин, ветерани, Владимир Николов, Красимир Герчев
Коментари
Други новини