SPORT DEPOT отвори нов голям магазин в София


SPORT DEPOT отвори нов голям магазин в София
22-06-2017 14:28

Голямо разнообразие от спортни стоки ви очакват в Paradise Center

 

Веригата за спортни стоки SPORT DEPOT отвори нов и много по-голям магазин в столичния Paradise Center. Той е разположен на етаж -1 в най-големия търговски център в България и заема площ от над 700 кв. м.

 

В магазина се предлага много голямо разнообразие от спортни стоки на топ световни марки - спортни обувки, облекла, екипировка за футбол, тенис, плуване, туризъм и други спортове.

 

Магазинът е направен по последната концепция Premium Sport Shops, която SPORT DEPOT разработи през последните няколко години.

 

Има специализирани сектори на световноизвестни марки като adidas, Nike, Reebok, Puma, Lottо, Champion, Under Armour и много други.

 

Също така налице е специален сектор за екипировка за плуване от типа Shop-in-Shop на световната марка Speedo, чийто официален представител за България е SPORT DEPOT.

 

 

 

---

Стани фен на BGvolleyball.com във Фейсбук за да научаваш бързо новините от света на волейбола.

 

BGvolleyball.com напомня, че можеш да следиш последните новини и като ни последваш в социалната мрежа Туитър чрез @BGvolleyballCom !

 

Можеш да ползваш и мобилната версия на BGvolleyball.com за смартфони и таблети, която е налична на адрес m.bgvolleyball.com


Тагове: SPORT DEPOT
Коментари
Други новини