Последни часове за записване в четвъртия кръг на Sofia Beach Masters


Последни часове за записване в четвъртия кръг на Sofia Beach Masters
24-08-2017 13:10

100 състезатели участваха в надпреварата до момента  

 

През изминалите летни месеци на плажния корт – Бонсист, ул. Професор Н. Генчев в столицата, се проведоха поредица турнири по плажен волейбол. Те са част от веригата SOFIA BEACH MASTERS 2017, която се провежда за първи път. 

 

Почти 100 са състезателите, които взеха участие в трите кръга на турнира до сега. Събраният награден фонд, който е 50% процента от входните такси на участниците, до момента е 1460 лв. След последния кръг, той ще бъде разпределен за топ 6 състезателите както при мъжете, така и при жените. Класирането ще се определи спрямо точките от най-добрите три постижения от възможните четири турнира. Наградният фонд ще бъде връчен на 27.08.2017 г. 

 

Последният кръг от турнира ще се състои  на 26-27 август. Тогава ще стане ясно, кой ще вземе призовите места и купата на Sofia Beach Masters 2017.

 

Таксата за участие за четвъртия кръг от веригата турнири е 20 лева за състезател, като записването е отворено до 20:00 часа в четвъртък – 24.08.2017 г. Към момента има записани, около 40 състезатели за финалния кръг. Всеки, който иска да се включи, може да се регистрира, като подаде информация на следния мейл: beachvolley.bg@gmail.com.  Входът за публиката е свободен. Начало на събитието: 8:00 ч.

 

 

sofia_beach

 

През изминалия кръг на турнира, който се състоя на 12-13 август, се изиграха 111 гейма за два дни. Професионални волейболисти от зала пробваха късмета си и безспорно вдигнаха атрактивността и красотата на волейболната продукция, като в следствие на това се получиха много изненади и оспорвани мачове. В състезанието се включиха състезатели от всички по-големи градове в страна.

 

 Победителите от третия кръг при жените са опитната двойка Мая Хаджиева/ Ради Сербезска, а при мъжете - Михаил и Николай Атанасови.

 

Организаторите на събитието - СК Джагоарс съвместно с екипа на Sofia Beach Masters и сдружение Фуутура се надяват турнирът да стане традиция и да радва любителите на плажния волейбол от цялата страна и занапред. 

 

 

posteer

 

 

Повече информация може да намерите тук:    


https://www.facebook.com/SofiaBeachMasters2017

 

 

Повече информация за събитието:

 

Online registration: beachvolley.bg@gmail.com

 

 Във фейсбук: https://www.facebook.com/SofiaBeachMasters2017 

 

на сайта: http://jagoars.com/bg/node/637 

 

 

 

 

---

Стани фен на BGvolleyball.com във Фейсбук за да научаваш бързо новините от света на волейбола.

 

BGvolleyball.com напомня, че можеш да следиш последните новини и като ни последваш в социалната мрежа Туитър чрез @BGvolleyballCom !

 

Можеш да ползваш и мобилната версия на BGvolleyball.com за смартфони и таблети, която е налична на адрес m.bgvolleyball.com


Тагове: Sofia Beach Masters 2017
Коментари
Дунав Хебър
0:3
18:00 часа
(21:25) - (10:25) - (16:25)
Други новини