Георги Христов: Ред е да прекършим най-силния отбор на Евроволей


Георги Христов: Ред е да прекършим най-силния отбор на Евроволей
31-08-2017 17:33 | Ани Колева

 

Предстои битка на полето и битка на трибуните

 

Мъжкият национален отбор по волейбол на България, воден от Пламен Константинов, излиза срещу класния тим на Сърбия в битка от 1/4-финалите на Европейското първенство 2017 в Полша. Двубоят между България и Сърбия започва в 21:30 часа б.в. в зала "Таурон Арена" в Краков. Победителят се класира за полуфинали на Евроволей. Шефът на Националния фенклуб на България Георги Христов, който е главният водач на групата ни в Краков, продължава да споделя впечатленията си за BGvolleyball.com от Европейското първенство:

 

"Страхотна победа над Финландия. Волейболистите напълниха с радост сърцата и душите ни".  

 

Днес е денят на четвъртата поредна победа на любимите ни момчета на Европейското в Полша! Както каза Пламен, "отборът (и запалянковците) са готови да играят в сгъстен режим".

Днес е ред да прекършим може би най-силния отбор в Европа и света в момента! Въпреки искрените приятелства между наши и сръбски волейболисти и искрената симпатия на много от нас към тима на комшиите, днес прояви на любов и съпричастност няма да има!

 

Предстои наистина решителна и тежка битка, битка на полето, битка по трибуните. Битка ще има и за сърцата на осиротелите поляци (и полякини), които могат да се окажат неоценим помощник по пътя към голямата цел.

 

Тъй като за последния мач срещу Финландия останахме без един основен атрибут – нашият тъпан (организаторите не ни допуснаха с него в залата) благодаря от името на всички родни запалянковци на приятеля ми от години Томаш, който сам ни намери и предложи помощта си на изкусен тромпетист, в ден, в който бяхме лишени от късметлийския ни тъпан! Томаш и неговата прекрасна приятелка живяха мача с Финландия заедно с нашата агитка, викаха, скачаха, радваха се искрено, вяха български знамена! И други поляци ги последваха...

 

 

Това е волейболът!

 

А днес... Всички на мачаааа! В залата и пред телевизорите!

 

Послеслов: Ако победим Сърбия, броят на български запалянковци в „Таурон Арена“ в Краков значително ще се увеличи, а агитка ни ще стане още по-многобройна и повече от солидна! Много фенове, които не можаха да си позволят по-дълъг престой в Полша, заявиха, че ще дойдат за финалната четворка, ако България достигне до нея. Обещаха и ще спазят обещанието си. Така че остава да се надяваме за изковем заветния успех над „плавите“, да повалим Сърбия с лъвски лапи и да продължим във финалната четворка. А на полуфиналите десетки българи да дерем гърло в очакване на медали!
---

Стани фен на BGvolleyball.com във Фейсбук за да научаваш бързо новините от света на волейбола.

 

BGvolleyball.com напомня, че можеш да следиш последните новини и като ни последваш в социалната мрежа Туитър чрез @BGvolleyballCom !

 

Можеш да ползваш и мобилната версия на BGvolleyball.com за смартфони и таблети, която е налична на адрес m.bgvolleyball.com


Тагове: Георги Христов, Национален фенклуб на България, Европейско първенство волейбол 2017 мъже
Коментари
Други новини