И Мис BGvolleyball.com 2017 e ...


И Мис BGvolleyball.com 2017 e ...
21-11-2017 17:02 | BGvolleyball.com

 

Победителката в четвъртото издание на конкурса за Мис BGvolleyball.com 2017 е ... волейболистката на Берое (Стара Загора) Елица Баракова, която получи невероятна подкрепа в третия, финален кръг на надпреварата.

 

Битката за първото място бе доста оспорвана, като за него се бореха две състезателки на старозагорския клуб. 25-годишната Виолина Николова имаше доста голяма преднина, но впоследствие нещата се промениха. Съотборничката й Елица Баракова поведе и в крайна сметка спечели надпреварата. Блокировачката бе част от националния отбор (U23), който спечели бронза на Световното първенство в Словения. 

 

elitsa_b

 

 На второ място остана 190-сантиметровата Виолина Николова от Берое (Стара Загора). Волейболистката събра най-голям вот на читателите в първите два етапа. Красавицата започва да тренира в родния си клуб Дунав (Русе), а професионалната й кариера тръгва от ВК Славия, след което продължава в Казанлък Волей. Вили прекара много успешен сезон в казахстанския тим Жетису. 

 

 

v_nikolovaa

 

На трета позиция се нареди състезателката на Раковски (Димитровград) Симона Николова. Николова е на 20 години и играе на пост диагонал. От шест години се занимава с волейбол в зала, и от две с плажен. Волейболистката следва Маркетинг в Пловдивския университет. 

 

nikolova_moni

 

Извън тройката остана посрещачката на Марица (Пловдив) Силвия Андреева, на 22 години. Родена съм в град Пазарджик, започва да тренира на 12 години. 

 

andreevaa_s

 

Топ 5 допълва разпределителката на Левски (София) Мариана Йорданова. В първите два етапа зае четвърта и пета позиция. Мариана е 18 години, от гр. София, започва да се занимава с волейбол преди около 10 години. 

 

m_yordanova_01

 

В тазгодишния конкурс взеха участие 12 волейболистки, като надпреварата се проведе в три етапа. Екипът ни зададе различни въпроси, които разкриват същността им, а в други трябваше да разсъждават, и да проявят и фантазия. Претендентките дори влязоха в ролята на поетеси, като някои от тях писаха рими, за да изявят своята личност.  

 

Новата Мис BGvolleyball.com 2017 ще получи награда, която ще й бъде връчена на специална церемония, мястото и часа на която ще бъдат допълнително обявени. Нейните подгласнички и останалите финалистки също са поканени на събитието. 

 

Благодарим на всички читатели на BGvolleyball.com, които взеха отношение към красотата на българския волейбол и дадоха своето предпочитание във всички етапи на конкурса.  

 

 

 

---

Стани фен на BGvolleyball.com във Фейсбук за да научаваш бързо новините от света на волейбола.

 

BGvolleyball.com напомня, че можеш да следиш последните новини и като ни последваш в социалната мрежа Туитър чрез @BGvolleyballCom !

 

Можеш да ползваш и мобилната версия на BGvolleyball.com за смартфони и таблети, която е налична на адрес m.bgvolleyball.com


Тагове: Мис BGvolleyball.com 2017
Коментари
Други новини