Българският национален волейболен фенклуб на 6 години


Българският национален волейболен фенклуб на 6 години
Българският национален волейболен фенклуб е навсякъде, като следва и подкрепя волейболисти и волейболистки на национално и клубно ниво
26-11-2017 14:15

 

Днес Българският Национален Волейболен Фенклуб навършва 6 годинки!

 

Расте си малкия палавник, радва околните, усмивката не слиза от лицето му. Лактите му одраскани, дънките прокъсани на коленете, но очичките светят! Освен ежедневните пакости малчуганът започва да проявява и видими първи признаци на емоционално, интелектуално и сексуално съзряване.

 

За своите 6 годинки детенцето разви няколко аномалии - има наднормено тегло и височина (може би е от волейболния ген), владее писмено и говоримо книжовен български и английски език, хваща добре от македонския, шопския, родопския, руския.

 

 

 

 

Знае най-важните думи в полския, чешкия, италианския, словенския.... Знае да смята бързо, като бакалин от началото на миналия век. Справя се отлично със съвременните информационни технологии - има завидна виртуална активност, купува си он-лайн билети за самолети, за волейболни събития у нас и по света, общува пълноценно с други дечица и техни родители. Понякога се стига и до бой с недобронамерените... родители. Шофира със самочувствие по европейските магистрали, решава трудни ребуси по трафицирането на почти комерсиални количества ракия по време на своите пътувания...

 

 

А волейболните хора в България и по Европа искрено му се радват! Е, има и такива, които не му се радват... особено в България...

 

За краткото време на нашето съществуване ние направихме доста. И още по-доста не направихме... Пътешествахме много, съпреживяхме безброй събития и емоции, научихме нови неща, срещнахме нови приятели, видяхме чудесни кътчета в България, Европа и Азия, смяхме се, забавлявахме се, страдахме, скачахме, свиркахме, крещяхме, прегръщахме познати и непознати хора и винаги подкрепяхме българските волейболисти и волейболистки с цялото си сърце и душа!

 

 

 

 

На немирния малчуган му предстои тежка забавачка! А само часове преди да чуе първия в живота си училищен звънец, той ще трябва да посрещне дружелюбно хиляди приятели от цял свят, които ще се присъединят към най-значимото събитие на волейболна България за 2018 г. - Световното първенство за мъже!

 

 

Да ни е честит празника приятели, а мама и тате да почерпят!

 

Наздраве!

 

Автор: Георги Христов, Председател на Българския национален волейболен фенклуб

 

Екипът на BGvolleyball.com поздравявя Българския национален волейболен фенклуб, като пожелава все така неуморно да подкрепя родните представители навсякъде по света и да бъде в основата на всички успехи на българския волейбол!

 

 

---

Стани фен на BGvolleyball.com във Фейсбук за да научаваш бързо новините от света на волейбола.

 

BGvolleyball.com напомня, че можеш да следиш последните новини и като ни последваш в социалната мрежа Туитър чрез @BGvolleyballCom !

 

Можеш да ползваш и мобилната версия на BGvolleyball.com за смартфони и таблети, която е налична на адрес m.bgvolleyball.com


Тагове: Национален фенклуб на България
Коментари
Други новини