Владо Николов: Левски е осигурен в следващите седем години


Владо Николов: Левски е осигурен в следващите седем години
Владо Николов заявява, че сините са в постоянно търсене на нови партньори
04-01-2018 11:33 | Ани Колева

 

Една от най-широко коментираните теми в спортната общественост в последните дни е, новината за това, че компанията Лукойл е новият спонсор на баскетболния Левски. Тимът на "сините" вече ще се казва Лукойл Левски  и в него ще преминат състезателите, които в момента играят за Лукойл Академик, като на практика Лукойл Академик и Левски 2014 се обединяват.

 

Как президентът и треньор на волейболния Левски Владимир Николов коментира тази стъпка и дали това ще се отрази на волейбола на „сините“, ето какво каза Владо Николов специално в интервю за BGvolleyball.com:

 

Фирмата Лукойл навлезе в баскетболния Левски. Твоят коментар?

Много съм щастлив, че баскетболният Левски намира сериозен спонсор в лицето на Лукойл. Уверен съм че с финансовата стабилност, която от Лукойл могат да гарантират и с експертните качества на Тити Папазов, Левски ще се завърне там, където му е мястото - да бъде водещ отбор в баскетбола на България.

 

След баскетболния Левски може ли да се очаква, че Лукойл ще стъпи и във волейбола на Левски?

 За момента отборът по волейбол на Лукойл Нефтохимик (Бургас) е един от най- силните в нашето първенство в Суперлигата. И аз не виждам причина да се изостави готов отбор.

 

Говорим за бъдещето?

Аз все още нямам кристална топка, с която да виждам бъдещето, така че не искам да спекулирам с него.

 

Какво е финансовото състояние на ВК Левски София за момента?

За момента финансовото състояние е отлично. Мога да кажа уверено, че бъдещето на клуба за следващите седем години е гарантирано.

 

Това значи ли, че няма място във волейболния Левски за Лукойл, ако решат да предложат взаимодействие?

Не съм казал, че няма място за хора, които споделят нашите идеи, нашият проект и възгледи за развиване на спорта и младежите като цяло. Ние постоянно сме в търсене на нови партньор и спонсори, които да  работят за волейбола на Левски.

 

Имахте ли вече контакт с Лукойл по темата?

Без коментар.---

Стани фен на BGvolleyball.com във Фейсбук за да научаваш бързо новините от света на волейбола.

 

BGvolleyball.com напомня, че можеш да следиш последните новини и като ни последваш в социалната мрежа Туитър чрез @BGvolleyballCom !

 

Можеш да ползваш и мобилната версия на BGvolleyball.com за смартфони и таблети, която е налична на адрес m.bgvolleyball.com


Тагове: Владимир Николов, Левски София
Коментари
Други новини