Награждаваме най-добрите млади спортисти на България на 6 януари


Награждаваме най-добрите млади спортисти на България на 6 януари
05-01-2018 12:30 | BGvolleyball.com

Награждаването на най-добрите млади спортисти на България за 2017 година, в традиционната анкета на Viasport.bg e на 6 януари, събота, когато е големият християнски празник Богоявление, известен като Йордановден. 

 

Церемонията ще е от 13:00 часа в Централния военен клуб в София и ще може да се гледа на живо чрез спортната интернет телевизия sportmedia.tv .

 

Тържеството се организира от сайта за детско-юношески спорт Viasport.bg и S Media с помощта на Фондация „Играй с Развитие“ и неоценимата покрепа на велосипеди „Спринт“, Andrews, ресторант Green line и други наши приятели.

 

В анкетата на Viasport.bg за 2017 г. участваха 65 представители на медии, които посочиха общо 50 състезатели от 24 вида спорт, както и 4 отбора, и 7 треньора.

 

Първото издание на анкетата бе през 2011 г. и беше спечелено от Владимир Зографски, който тогава стана световен шампион за юноши в ски-скоковете. В следващите години приза са печелили Ния Димитрова (биатлон, 2012 г.), Денис Димитров (лека атлетика, 2013 г.), Благой Найденов (бокс, 2014 г.), Даниел Асенов (бокс, 2015 г.) и Антъни Иванов (плуване, 2016 г.).

 

Освен индивидуалните награди, за 6-а поредна година Viasport.bg ще присъди и приз за Отбор номер 1 на годината сред подрастващите (до 19 г.).

 

Първият победител през 2012 г. бе националният отбор по футбол за юноши, а в следващите две години номер 1 бе националният ансамбъл по художествена гимнастика за девойки. През 2015 г. призът отиде в националния волейболен тим за юноши, а през 2016-а - при тениснационалките ни до 12 г.

 

Наградата за най-добър треньор на подрастващи ще се връчи за пети път, като първият му носител през 2013-а бе треньорката на девическия ансамбъл Камелия Дунавска. Победител за 2014 г. бе селекционерът на юношеските национали по футбол Александър Димитров, за 2015-а номер 1 стана Драган Иванов, треньор на волейболистите, а през миналата година приза отиде у Асен Пандов (шорттрек).

 

S Media учредява и ще връчи за пръв път и специален приз „Воля за победа“.

 
---

Стани фен на BGvolleyball.com във Фейсбук за да научаваш бързо новините от света на волейбола.

 

BGvolleyball.com напомня, че можеш да следиш последните новини и като ни последваш в социалната мрежа Туитър чрез @BGvolleyballCom !

 

Можеш да ползваш и мобилната версия на BGvolleyball.com за смартфони и таблети, която е налична на адрес m.bgvolleyball.com


Коментари
Други новини