Теодор Салпаров: Поздравявам Монтана, но имаше по-хубави зали за Купата


Теодор Салпаров: Поздравявам Монтана, но имаше по-хубави зали за Купата
14-01-2018 11:00 | Ваня Николова

 

Спортният директор на Нефтохимик 2010 и либеро на отбора Теодор Салпаров заяви, че Монтана заслужава да бъде домакин на турнира за Купата, но зала "Младост" няма необходимите условия за това. 

 

"Аз имам сантименти към този край, тъй като съм отраснал на 30 километра от Монтана – във Вършец. С кмета Златко Живков се познаваме от много години. Навремето брат ми спонсорираше и волейбола, и футбола в града. Живков направи наистина страшно много за града, не само за волейбола, но и за баскетбола, там Монтана винаги е фаворит, поддържа също и футбола. И затова заслужава", каза Салпаров.

 

"Но ако ме питате чисто за организацията - имаше много по-хубави зали за този турнир.  Даже си говорихме с Мина Николова, шефката на Националната волейнола лига, че ако искат да популяризират волейбола, има страхотна зала в Русе. Защо не направят Купата във Варна, за да има най-малкото 8 съблекални и да могат да се събличат всички отбори. А не да има 2 съблекални, само да се преоблечем и да се къпем в хотела, а дрехите ни да са на скамейките. Така че чисто организационно залата в Монтана не беше най-добрият вариант, но се радвам за самия град, за кмета Злати Живков, защото го заслужава", завърши Теодор Салпаров. 

 

 

---

Стани фен на BGvolleyball.com във Фейсбук за да научаваш бързо новините от света на волейбола.

 

BGvolleyball.com напомня, че можеш да следиш последните новини и като ни последваш в социалната мрежа Туитър чрез @BGvolleyballCom !

 

Можеш да ползваш и мобилната версия на BGvolleyball.com за смартфони и таблети, която е налична на адрес m.bgvolleyball.com


Тагове: Теодор Салпаров, Купа на България волейбол 2018 мъже
Коментари
Други новини