Важна информация за Фейсбук и BGvolleyball.com


Важна информация за Фейсбук и BGvolleyball.com
14-01-2018 11:55 | BGvolleyball.com

 

На 11 януари основателят и собственик на Фейсбук Марк Зукърбърг направи изявление в социалната мрежа, в което обяви плановете й за тази година.

 

Едно от намеренията на милиардера ще влезе в сила в следващите седмици и със сигурност ще промени света. Поне що се касае до медиите, социалните мрежи, рекламният бизнес, PR-ът, а също така търговията и услугите.

 

Отсега нататък във вашия информационен поток (или както се казва news feed) във Фейсбук ще виждате преимуществено публикации на вашите приятели - снимки, размисли, цитати и т.н. и т.н. Не и публикации от страниците на медии, освен ако те ги заплащат - всяка една поотделно.


Постовете от страници на медии ще виждате много по-рядко отпреди.


Уверяваме ви, че това не е шега, не сме се вързали на фалшива новина. Мярката на Фейсбук се коментираше още от миналата година, при това в най-големите световни медии. Всеки може сам да прочете плановете на Зукърбърг в публичния му профил.

 

 

Промяната вече беше изпробвана в няколко страни по цял свят през 2017 г.


Обяснението на един от най-богатите мъже на планетата е, че чрез ограничаване на медиите и рекламите хората ще имат повече време за социални контакти. Така те ще са в по-добро настроение и ще прекарват по-малко време във Фейсбук. 


А може би има и друго обяснение - че Зукърбърг просто иска медиите да си плащат. В крайна сметка мрежата си е негова.


Съжаляваме, но отсега нататък ще виждате новините на BGvolleyball.com във Фейсбук много по-трудно отпреди. Почти няма да ги виждате.


Има нещо, което можете да направите и което ще ви отнеме само няколко секунди, ако искате да следите информациите ни във вашия news feed във Фейсбук. 

 

  1. Влезте в страницата ни във Фейсбук BGvolleyball.com 
  2. Кликнете на Последвано.
  3. Кликнете на Вижте преди всички.  

 

bgvolley_face

 

Друго, което можете на правите във Фейсбук, е просто да влизате в страницата ни и да търсите качените информации там.


А най-универсалната “рецепта” си остава просто да влизате във BGvolleyball.com чрез браузъра си. Тя е най-добрата и сигурна, че ще научавате своевременно всичко, което ви е вълнувало досега и смятате, че ще ви вълнува и занапред.


Напомняме ви, че имаме и мобилна версия - когато напишете името на сайта на мобилното си устройство (смартфон или таблет), тя ще излезе автоматично.

 

Мярката на Фейсбук не засяга съдържанието на сайта, нито неговата актуалност и рубриките, нито бързината на качването на новини, интервюта, анализи, коментари и т.н.


Промяната е просто още едно предизвикателство, което ние, заедно с вас, нашите читатели, ще преодолеем заедно.


Моля, споделете тази информация във Фейсбук, за да научат повече хора.


Благодарим ви. 


 

 

 

 

---

Стани фен на BGvolleyball.com във Фейсбук за да научаваш бързо новините от света на волейбола.

 

BGvolleyball.com напомня, че можеш да следиш последните новини и като ни последваш в социалната мрежа Туитър чрез @BGvolleyballCom !

 

Можеш да ползваш и мобилната версия на BGvolleyball.com за смартфони и таблети, която е налична на адрес m.bgvolleyball.com


Коментари
Други новини