Волейболистки блестят в тв шоу


Волейболистки блестят в тв шоу
16-01-2018 12:00 | BGvolleyball.com

 

Няколко от волейболистките на ЦСКА, водени от треньорката си Юлия Иванова, започнаха по най-добрия начин участието си в специалното издание на популярна тв игра - "НеСемейни войни".

 

От началото на тази седмица всъщност в играта се изправят различни отбори, а в първия епизод волейболистките на ЦСКА трябваше да се срещнат срещу отбор от сумисти.

 

В първите два рунда отборът на ЦСКА в състав Юлия Иванова, Диана Ненова, Мартина Хикова, Ралина Дошкова и Полина Нейкова "опипа почвата" и позволи на съперника да натрупа аванс. След това обаче волейболистките поеха инициативата и завършиха сблъсъка с финален рунд, в който бързина демонстрираха треньорката Юлия Иванова и младата разпределителка Полина Нейкова.

 

В специалното издание на тв играта участват още отбори на танцьори и актьори, а следващият епизод с волейболистките на ЦСКА е в сряда, когато ще покажат бързина и знания срещу тима на танцьорите.

 ---

Стани фен на BGvolleyball.com във Фейсбук за да научаваш бързо новините от света на волейбола.

 

BGvolleyball.com напомня, че можеш да следиш последните новини и като ни последваш в социалната мрежа Туитър чрез @BGvolleyballCom !

 

Можеш да ползваш и мобилната версия на BGvolleyball.com за смартфони и таблети, която е налична на адрес m.bgvolleyball.com


Тагове: ЦСКА, Юлия Иванова
Коментари
Други новини