Георги Христов: Цецо Соколов ще бъде най-скандираното име тези дни


Георги Христов: Цецо Соколов ще бъде най-скандираното име тези дни
Родни фенове ще присъстват на живо на финалите на Купата на Италия в Бари
26-01-2018 12:45

Както винаги, Националният волейболен фенклуб на България присъства на всички значими събития на международна сцена с родно участие на волейболисти и волейболистки.

 

Така е и сега, на стартиращите утре, 27 януари финали на Купата на Италия при мъжете. Родни фенове ще дерат гърло в италианския град Бари, като те вече заминаха за Апенините. А своите впечатления от емоциите за BGvolleyball.com ще споделя Председателят на фенклуба Георги Христов:

 

Приятели,
 
Днес 20-тина родни запалянковци, отново обединени в ЕБЕ (елитна бойна единица) лети към Бари, където за пореден път ще станем съучастници в голямото волейболно събитие на Италия - Coppa Italia, мъже.
 
По вече десетилетна традиция в мачовете между четирите най-силни италиански отбори играят и българи. Не ще и съмнение, че най-скандираното име през следващите два дни в Палафлорио ди Бари ще бъде това на Цецо Соколов! Вярваме, че чудесният ни диагонал ще сподели с нас, българските волейболни запалянковци, радостта от спечеления трофей!
 
Със сигурност красивата провинция Пулия ще бъде изръшкана (донякъде) от любопитните българи. Колите под наем ще изминат стотици километри за малкото свободни от волейбол часове. Ще се лее червено вино, ще хапва паста във всичките ѝ форми и разновидности...
 
Но, за всичко това ще бъдете информирани най-надлежно и своевременно...
 

---

Стани фен на BGvolleyball.com във Фейсбук за да научаваш бързо новините от света на волейбола.

 

BGvolleyball.com напомня, че можеш да следиш последните новини и като ни последваш в социалната мрежа Туитър чрез @BGvolleyballCom !

 

Можеш да ползваш и мобилната версия на BGvolleyball.com за смартфони и таблети, която е налична на адрес m.bgvolleyball.com


Тагове: Георги Христов, Купа Италия волейбол мъже
Коментари
Други новини