Георги Христов: Обещахме си заедно да се снимаме с Купата!


Георги Христов: Обещахме си заедно да се снимаме с Купата!
Родните фенове пред залата в италианския град Бари
28-01-2018 12:25

Националът Цветан Соколов и тимът на Кучине Лубе (Чивитанова) се класираха за финал на турнира за Купата на Италия, след като се наложиха над водения от Радостин Стойчев Азимут (Модена) с 3:1 гейма в първия полуфинал от надпреварата. Родни заполянковци, представители на Националния волейболен фенклуб на България гледат на живо мачовете в италинския град Бари, като отново ще подкрепят родният волейболист по пътя към триумфа. Финалният двубой е днес от 18:30 ч, а своите впечатления от емоциите в залата, за BGvolleyball.com продължава да споделя Председателят на фенклуба Георги Христов:

 

Днес един българин ще се изправи срещу изключително добре подготвен противник! Днес един българин ще направи всичко възможно, за да победи! Днес един българин ще се изправи в голямата битка на диагоналите, един срещу един, с наполовина нашето момче Александър Атанасийевич!

 

Днес двайсетина родни волейболни запалянковци ще слеят глас, душа и емоции с вярната агитка на Лубе, за да видят в ръцете на Цецо Соколов и неговите съотборници мечтания трофей - Coppa Italia!

 

Българският диагонал доказа за пореден път, че боят и картофите, които е изял в дупнишкото село Ресилово съвсем не са отишли на вятъра. Изключително многоточие във вчерашния мач с много висок процент успеваемост в атака!

 

 

Родните фенове и Цецо Соколов след победата на Лубе над Модена в първия полуфинал на надпреварата

 

Цецо забеляза масираното българско присъствие още по времето на загрявката. Отдаде дължимото за подкрепата на родната агитка веднага след края та мача. Нямаше как да не му устроим засада по пътя 

му от съблекалните към автобуса. Както винаги усмихнат, отзивчив към внимание и въпроси, той даде приоритет на българите и след това прие поздравленията на останалите запалянковци в зоната за срещи.

 

Обещахме си взаимно днес, след финала, да се снимаме заедно и с Купата на Италия!

 


Родните фенове и родният волейболист Чоно Пенчев след победата на Лубе над Модена в първия полуфинал на надпреварата

---

Стани фен на BGvolleyball.com във Фейсбук за да научаваш бързо новините от света на волейбола.

 

BGvolleyball.com напомня, че можеш да следиш последните новини и като ни последваш в социалната мрежа Туитър чрез @BGvolleyballCom !

 

Можеш да ползваш и мобилната версия на BGvolleyball.com за смартфони и таблети, която е налична на адрес m.bgvolleyball.com


Тагове: Цветан Соколов, Купа на Италия волейбол 2018 мъже, Георги Христов
Коментари
Други новини