Георги Христов: Цецо Соколов игра като истински лидер


Георги Христов: Цецо Соколов игра като истински лидер
30-01-2018 16:30

 

Националът Цветан Соколов и неговият Кучине Лубе (Чивитанова) изпуснаха Купата на Италия, след като отстъпиха на Сър Сейфти Конад (Перуджа) с 1:3 гейма, във финалния двубой между двата тима, изигран пред около 5000 души в Бари. Двубоят бе наблюдаван на живо от родни фенове, представители на Националния волейболен фенклуб на България, които подкрепяха Соколов за крайния успех. За съжаление родният национал не успя вдигне Купата, а обобщение на всички емоции в залата за BGvolleyball.com прави Председателят на фенклуба Георги Христов:

 
Приключи поредната чуждоземна експедиция на Фенклуба. Съвсем умишлено изчаках да отминат часове от края ѝ, за да отшумят най-силните емоции. Уви, не става!
 
Общата оценка на участниците (а и не само), че пътешествието ни беше изключително успешно! Заради това, че гледахме изключителен волейбол на живо, живяхме пълноценно с шума, пъстротата и ритъма на темпераментните италиански клубни агитки! Затова, че Цецо Соколов игра като истински лидер на голям световен отбор! Затова, че прекарахме изключително приятни минути в разговор с Чоно Пенчев! 
 
Затова, че волейболна Италия отново разбра, че в България има невероятни волейболни запалянковци, които следват своите любимци из Европа! Затова, че черпихме с пълни шепи, черпаци, вилици, чаши и чинии от красотата на област Пулия, от нейните изключителни и уникални забележителности, вкусвахме южни италиански вина, пихме чудесна бира, вдишвахме непознати аромати, наслаждавахме се на невероятни гледки!
 
 
И както обикновено се случва - остана и неудовлетворение. Затова, че нашето чудесно и земно момче не успя да вдигне Купата на Италия през този сезон. Но Цецо ще вдига още много купи! Пред нас и заедно с нас!
 
До нови и съвсем скорошни приключения, приятели!
 

---

Стани фен на BGvolleyball.com във Фейсбук за да научаваш бързо новините от света на волейбола.

 

BGvolleyball.com напомня, че можеш да следиш последните новини и като ни последваш в социалната мрежа Туитър чрез @BGvolleyballCom !

 

Можеш да ползваш и мобилната версия на BGvolleyball.com за смартфони и таблети, която е налична на адрес m.bgvolleyball.com


Тагове: Цветан Соколов, Купа Италия волейбол мъже, Георги Христов, Национален фенклуб на България
Коментари
Други новини