Бивш баскетнационал помага на волейболни надежди да учат в чужбина


Бивш баскетнационал помага на волейболни надежди да учат в чужбина
22-02-2018 16:32 | BGvolleyball.com

 

Бившият баскетболен национал Костадин Маршавелски вече е част от мениджърска агенция, чиято цел е да помага на спортуващи ученици и студенти да намерят учебни заведения в САЩ, Канада и Европа и да продължат академичното и спортното си развитие. 

 
Той бе принуден преждевременно да прекрати състезателната си кариера заради поредица от контузии и операции. 210-сантиметровият пловдивчанин за последно бе в Академик Бултекс 99. Обличал е екипите още на Сити Юнивърсити от Правец, университета Нортийстърн (НСАА), Клавихо (Логроньо) и Ямбол.
 
Агенцията, където вече е Маршавелски, е в този бизнес от 12 години, като за този период е изпратила повече от 3000 души в различни учебни заведения из целия свят. Най-малките са седмокласници, а най-големите - студенти на 23 години. Той е един от първите й клиенти и така е заминал за САЩ, когато е бил в 11-и клас.
 
Кандидатстващите могат да получат максималната възможна стипендия, а размерът й зависи от техните способности. Работещите в компанията помагат на записалите се в целия процес - от подаване на документите, кандидатстване и подготвяне за изпити, до самото изпращане и постъпване в училище.
 
Освен волейболисти, Маршавелски ще наблюдава също така млади спортисти, трениращи баскетбол, тенис, футбол и гребане.


Желаещите да се свържат с него могат да го намерят в социалните мрежи под името Dinko Marshavelski. 

 

 

 

 

---

Стани фен на BGvolleyball.com във Фейсбук за да научаваш бързо новините от света на волейбола.

 

BGvolleyball.com напомня, че можеш да следиш последните новини и като ни последваш в социалната мрежа Туитър чрез @BGvolleyballCom !

 

Можеш да ползваш и мобилната версия на BGvolleyball.com за смартфони и таблети, която е налична на адрес m.bgvolleyball.com


Тагове: волейбол, образование
Коментари
Други новини