Как бутонът Заложи да ни бъде приятел, а не враг?


Как бутонът Заложи да ни бъде приятел, а не враг?
13-03-2018 14:52

Всеки се е изкушавал поне веднъж да опита залагания в казино или на спортни състезания. Въпреки че в много страни по света хазартът се наблюдава стриктно от различни институции и залозите се следят изключително строго, все пак няма кой да контролира самите играчи и да ги предпази от необмислени действия. Това важи за всички спортове, не само за волейбола, още повече че във волейбола има 2 възможни изхода, докато при много други спортове крайният изход може да бъде реми. И все пак, да се върнем на темата - Как да направим така, че толкова примамливият бутон Заложи да ни бъде приятел, а не враг?

 

Вземете си почивка

С всеки един залог рискувате собствените си пари. Това е абсолютно ясно. Но много от играчите се увличат и опитвайки се да вземат максимална печалба или да направят удар с малко, но рискови залози не се замислят за последствията. Ако играните комбинации от срещи не ви носят печалба и дори най – ниските коефициенти – т.е. най – сигурните мачове залозите също са губещи – спрете! Преди да натиснете за пореден път бутона Заложи и да изберете нова комбинация помислете дали просто този ден не е вашият и не е по – добре да прекратите играта за сега. Опитайте пак след няколко дни или сменете спорта.

 

Поставете си ограничение

Съставете си бюджет и ако не се вместите в него за деня, спрете да играете. Не се увличайте и не рискувайте големи суми, само защото коефициента е висок. Не е рядко срещана ситуацията отбори, на които никой не би заложил да направят изненада и да победят по – силен съперник. Ако искате да играете по – рискови срещи обмислете колко точно да заложите. Шансовете да спечелите или загубите са равни, така че както може да вземете добра печалба, така може и да се сбогувате със сумата. Имайте определен дневен или седмичен лимит. Използвайте бутона Заложи само за спортове, за които имате новини, като волейбол, баскетбол, футбол.

 

Не залагайте всичките си пари

 

Колкото и примамлива да изглежда възможната печалба и да ви се виждат оправдани рисковете, натискайки финално бутона Заложи вие имате немалък шанс и да загубите. Разбира се варианта да спечелите също го има, но дали точно днес Фортуна е на ваша страна няма как да знаете предварително. Както има късметлии на които им върви, така има и тотални безкъсметковци. Може да вземете голяма печалба, но може и да загубите много пари. Не се отнасяйте в залози и не рискувайте да проиграете суми, които са ви реално необходими. В никакъв случай не си позволявайте да поставяте върху бутона Заложи средства, необходими ви за плащане на сметки, части от семейния бюджет, заделени или спестени пари на семейството, чужди средства. Гаранция да спечелите няма!

 

Играйте разумно и направете бутона Заложи ваш приятел!

Когато видите, че не ви върви спрете се. Не се опитвайте да компенсирате изгубеното като залагате на други игри. Така може да си докарате в много по – голяма степен още загуби, отколкото допълнителна печалба. Играйте само за забавление и не превръщайте залозите в начин за печелене на основни средства. Ако имате някаква добра печалба добре, но загубите също не са за подценяване, така че залагайте като почитател на спорта, а не като пристрастен комарджия. 

 

---

Стани фен на BGvolleyball.com във Фейсбук за да научаваш бързо новините от света на волейбола.

 

BGvolleyball.com напомня, че можеш да следиш последните новини и като ни последваш в социалната мрежа Туитър чрез @BGvolleyballCom !

 

Можеш да ползваш и мобилната версия на BGvolleyball.com за смартфони и таблети, която е налична на адрес m.bgvolleyball.com


Коментари
Други новини