Пускат 10 000 безплатни билета за световното първенство


Пускат 10 000 безплатни билета за световното първенство
18-05-2018 15:00

10 хиляди безплатни билета осигури БФВ за деца и хора в неравностойно положение за световното първенство по волейбол. Мондиалът стартира на 9 септември с мач между България и Финландия в "Двореца на културата и спорта" във Варна.

 

Първенството ще върви паралелно в Италия и България. Ще се изиграят общо 94 мача, а 42 от тях ще бъдат пред българска публика.

 

"Шестте най-добри отбора, три от България и три от Италия, се срещат в Италия и там в разстояние на една седмица изиграват финалните срещи за разпределение на медалите", заяви председателят на УС на федерацията инж. Данчо Лазаров.

 

В групата в Русе, който е домакин заедно с Варна и София, попадат Бразилия, Холандия, Франция, Канада, Египет и Китай.

 

"Имаме специални цени и билети за инвалиди и за детски билети. Предвидили сме 10 000 безплатни детски билета", сподели вицепрезидентът на федерация Любомир Ганев.

 

Очаква се над 1 милион зрители на мач да проследят срещите в България пред телевизионните екрани, а на живо в залите ще ги гледат над 150 000 души.
---

Стани фен на BGvolleyball.com във Фейсбук за да научаваш бързо новините от света на волейбола.

 

BGvolleyball.com напомня, че можеш да следиш последните новини и като ни последваш в социалната мрежа Туитър чрез @BGvolleyballCom !

 

Можеш да ползваш и мобилната версия на BGvolleyball.com за смартфони и таблети, която е налична на адрес m.bgvolleyball.com


Тагове: България национален отбор волейбол мъже, Световно първенство волейбол 2018 мъже
Коментари
ЦСКА Черно море
0:0
16:30 часа
Пирин Марек Юнион-Ивкони
0:0
18:00 часа
Монтана Хебър
0:0
18:30 часа
Левски Дунав
0:0
19:00 часа
Други новини