Невероятно! 3000 деца играят волейбол на улицата (Видео)


Невероятно! 3000 деца играят волейбол на улицата (Видео)
06-06-2018 11:01 | BGvolleyball.com

 

3000 деца играха волейбол на една от главните улици в италианския град Каляри (Сардиния). Младите участници бяха събрани от инициативата "Играй волейбол в безопасност", която е общонационален проект и се осъществява в сътрудничеството на няколко институции - организацията "Киндер+Спорт", брандът Микаса и Държавната полиция на Италия. 

 

"Виа Рома" бе превърната в оазис на волейбола. Звездата на "скуадра" от 80-те и 90-те години Андреа Лукета (Лъки) освен че се забавлява искрено с децата, представи и официалния трофей на Световното първенство, което ще се проведе през септември в Италия и България.

 

Това бе третата спирка на турнето на Купата - през май тя бе показана в Прато и Бреша за първи път и отново бе съчетана с инициативата за безопасен волейбол. Каузата се завръща отново през септември в Торино, а в следващите два месеца и в Генуа и Удине. 

 

 

Насладете се на емоцията, като изгледате видеоклиповете по-долу:

 

 

 

 

 

 

 

---

Стани фен на BGvolleyball.com във Фейсбук за да научаваш бързо новините от света на волейбола.

 

BGvolleyball.com напомня, че можеш да следиш последните новини и като ни последваш в социалната мрежа Туитър чрез @BGvolleyballCom !

 

Можеш да ползваш и мобилната версия на BGvolleyball.com за смартфони и таблети, която е налична на адрес m.bgvolleyball.com


Тагове: волейбол, деца, Италия
Коментари
Други новини