Видински математички - волейболни шампионки 8-10 клас


Видински математички - волейболни шампионки 8-10 клас
12-06-2018 15:00 | BGvolleyball.com

 

Исторически успех записаха волейболистките на видинската природо-математическа гимназия "Екзарх Антим I". Видинчанки спечелиха шампионската титла на България по волейбол от 34-тите държавни ученически игри при девойките 8-10 клас във Варна.

Видинският тим, воден от Кристина Георгиева се наложи на финала в инфарктен мач с 3-2 гейма над връстничките си от Средно училище "Свети свети Кирил и Методий" Добрич.

Мила Илиева спечели индивидуалната награда за най-добра волейболистка от ученически игри 2018. Призът дава право на едногодишна държавна стипендия за нашата талантлива капитанка.

 

 

 

Това е първа титла по волейбол в историта на видинската математическа гимназия. 

"Емоцията е много голяма, радостта е много голяма и се надяваме догодина да успеем да запазим този връх и да се класираме за Световните ученически игри. Успехът ни никак не е случаен. Децата положиха много труд, тренират цяла година. Тези момичета участват и Държавния шампионат по волейбол.", каза за Радио ВИДИН Кристина Георгиева.

 

 

Източник: радио Видин

 

 

---

Стани фен на BGvolleyball.com във Фейсбук за да научаваш бързо новините от света на волейбола.

 

BGvolleyball.com напомня, че можеш да следиш последните новини и като ни последваш в социалната мрежа Туитър чрез @BGvolleyballCom !

 

Можеш да ползваш и мобилната версия на BGvolleyball.com за смартфони и таблети, която е налична на адрес m.bgvolleyball.com


Тагове: Ученически игри волейбол девойки 8-10 клас, Мила Илиева
Коментари
Други новини