Плажни асове с поредна благотворителна инициатива


Плажни асове с поредна благотворителна инициатива
20-06-2018 09:30 | Малинка Димитрова

 

Нова благотворителна инициатива организират плажните асове Димитър Калчев и Николай Колев. Събитието в помощ на децата от дом "Майка и дете" в Кърджали ще се проведе за трета поредна година. Турнирът ще се състои на 23 юни (събота) на кортовете в комплекс "Арпезос" в града на Арда.

 

В турнира могат да се включват всякакви двойки, като таксата за участие е 30 лева на отбор. Всички средства отиват за инициативата. Любопитното тази година е, че в нея могат да се включат всички желаещи, дори и да не участват като състезатели, а просто да дарят сума. В замяна на това ще получат подаръци от организаторите. 

 

Турнирът ще премине под егидата на Община Кърджали и спонсорите - климатици "Вимакс", SLS, Пневматика Серта, GlobalNet. За победителите ще има купи и медали.   

 

"Надяваме се към събитието да има голям интерес, както в предишните години. Да зарадваме отново децата от дом "Майка и дете"", призова Димитър Калчев - Мистър BGvolleyball.com 2017

 

 

 

 

 

 

 

---

Стани фен на BGvolleyball.com във Фейсбук за да научаваш бързо новините от света на волейбола.

 

BGvolleyball.com напомня, че можеш да следиш последните новини и като ни последваш в социалната мрежа Туитър чрез @BGvolleyballCom !

 

Можеш да ползваш и мобилната версия на BGvolleyball.com за смартфони и таблети, която е налична на адрес m.bgvolleyball.com


Тагове: Димитър Калчев, Николай Колев
Коментари
Други новини