Божурище домакин на национално първенство по плажен волейбол за подрастващи


Божурище домакин на национално първенство по плажен волейбол за подрастващи
21-06-2018 11:45 | Ани Колева

 

За седма поредна година "SportVolley" организира национално първенство по плажен волейбол за подрастващи. Турнирът ще се проведе на 7 и 8 юли, като ще бъде с паричен награден фонд за 18 и 20 годишните финалисти и предметни награди за състезателите до 14 и 16 г.

 

Надпреварата ще се реализира с подкрепата на Фондация "Играй с Развитие". Любезни домакини и тази година ще са плажните кортове в община Божурище.

 

 

Турнири ще се проведат във възрастите U14 / U16 / U18 / U20. Както и за поредна година треньори или ментори могат да присъстват на кортовете по преценка и дават наставления за отборите до 14 и 16 години.

 

Повече подробности за предстоящото национално първенство по плажен волейбол прочетете в сайта за детско-юношески спорт Viasport.bg - ТУК.
---

Стани фен на BGvolleyball.com във Фейсбук за да научаваш бързо новините от света на волейбола.

 

BGvolleyball.com напомня, че можеш да следиш последните новини и като ни последваш в социалната мрежа Туитър чрез @BGvolleyballCom !

 

Можеш да ползваш и мобилната версия на BGvolleyball.com за смартфони и таблети, която е налична на адрес m.bgvolleyball.com


Тагове: Национално първенство по плажен волейбол 2018 подрастващи
Коментари
Други новини