Волейболен национал на гости на ВК Ахил


Волейболен национал на гости на ВК Ахил
28-06-2018 10:30 | BGvolleyball.com

 

Волейболният национал Теодор Тодоров бе на гости на ВК Ахил заедно със своята съпруга Каролина. Двамата поговориха с децата от клуба за предстоящето участие на тима във финалите за момичета до 17 години, като основната тематика на разговорите бяха както технически въпроси касаещи тактическите действия спрямо противника, но и въпроси свързани с психологическата настройка на състезателите преди, по време и след важни мачове.

 

 

Половинката на волейболиста Каролина също взе съществено участие в срещата с подрастващите, като помогна със своите съвети от дамска гледна точка, тъй като и тя е състезател.  

 

ВК Ахил често кани волейболни звезди да дават пример на състезателите, като до момента са гостували либерото Ивайло Лалов, диагоналът Жани Желязков, както и "лъвиците" Христина Русева и Емилия Димитрова. 


 

 

 

---

Стани фен на BGvolleyball.com във Фейсбук за да научаваш бързо новините от света на волейбола.

 

BGvolleyball.com напомня, че можеш да следиш последните новини и като ни последваш в социалната мрежа Туитър чрез @BGvolleyballCom !

 

Можеш да ползваш и мобилната версия на BGvolleyball.com за смартфони и таблети, която е налична на адрес m.bgvolleyball.com


Тагове: Теодор Тодоров, ВК Ахил
Коментари
Други новини