Повече от 30 отбора ще участват в Sport Pass Cup Gradina по плажен волейбол


Повече от 30 отбора ще участват в Sport Pass Cup Gradina по плажен волейбол
28-06-2018 19:30 | BGvolleyball.com

Повече от 30 двойки ще се впуснат в турнира по плажен волейбол Sport Pass Cup Gradina. Надпреварата, организирана от Любителската волейболна лига Volley Mania, ще се проведе този уикенд на къмпинг Градина.


Турнирът е от категория Open и в него могат да играят състезатели с всякакъв статут. В мъжката схема участие са заявили 23 отбора.

Сред тях е и една от водещите двойки в България - Николай Колев и Димитър Калчев. Там ще са и миналогодишните шампиони Александър Кордев и Мартин Христов.

Медалистите ще си разделят сумата от наградния фонд, като ще получат и месечни карти от Sport Pass. Другите награди са осигурени от издателска къща "Жануа ′98" и Oshee.

Женският турнир събра девет отбора. В един от тях участва волейболистката на шампиона Марица - Десислава Николова, чиято партньорка е Павлина Дачева.---

Стани фен на BGvolleyball.com във Фейсбук за да научаваш бързо новините от света на волейбола.

 

BGvolleyball.com напомня, че можеш да следиш последните новини и като ни последваш в социалната мрежа Туитър чрез @BGvolleyballCom !

 

Можеш да ползваш и мобилната версия на BGvolleyball.com за смартфони и таблети, която е налична на адрес m.bgvolleyball.com


Тагове: Плажен волейбол, Beach Volley Mania
Коментари
Други новини