Събират беройки за стрес-тест в разгара на лятото


Събират беройки за стрес-тест в разгара на лятото
01-07-2018 10:33 | BGvolleyball.com

 

Новият "старшия" на женския отбор на Берое (Стара Загора)  Петър Дочев ще подложи на "стрес-тест" състезателките. Голяма част от стария състав ще бъде тестван от 7 до 9 юли в комплекс "Багира". Тестовете в разгара на летните дни ще бъдат предимно за кондиция и физическа подготовка. Близо 10 волейболистки в Казанлък ще покажат функционално състояние чрез разработена от щаба програма за проверка на нивото и подготовката на "зелено-белите".

 

"След първи август за две седмици сме на клубната база в зала "Багира" за едноразови занимания предимно без топка. От 17 август за 20 дни е по-тежката и двуразова подготовка на Тетевен до началото на есента. Има 1-2 нови имена, но конкретика може да има след месец и за тези, които вече няма да са в отбора", коментираха от щаба на Берое (Стара Загора).
---

Стани фен на BGvolleyball.com във Фейсбук за да научаваш бързо новините от света на волейбола.

 

BGvolleyball.com напомня, че можеш да следиш последните новини и като ни последваш в социалната мрежа Туитър чрез @BGvolleyballCom !

 

Можеш да ползваш и мобилната версия на BGvolleyball.com за смартфони и таблети, която е налична на адрес m.bgvolleyball.com


Тагове: Берое Стара Загора, Петър Дочев
Коментари
Други новини