Нова многофункционална зала отваря врати в София (видео)


Нова многофункционална зала отваря врати в София (видео)
11-07-2018 17:30 | BGvolleyball.com

Успешен официален тест преминава новата мултифункционална зала в София. Спортното съоръжение е част от St. George International School в квартал Лозенец и ще бъде третата зала за Европейското първенство по баскетбол за младежи U20, на което столицата ни е домакин от 13 до 22 юли.

 

Залата бе тествана успешно с контролата между баскетболните отбори на България и Португалия U20 преди старта на Евробаскет. Върху залата се работи с пълна сила през последните месеци, за да получи одобрението на ФИБА.

 

Пълният капацитет е 756 места, като залата е пригодена за баскетбол, волейбол и за тенис. Шест съблекални допълват функционалността ѝ.

Над залата има лекоатлетическа писта, а до нея по-малка зала за тренировки и мачове на подрастващи. Под нея се намира басейн, а има и две футболни игрища плюс допълнителни терени за малките.

 

Към съоръжението вече интерес са проявили различни отбори от София, които искат да провеждат там част от своите тренировки и дори официални мачове.

 

 
---

Стани фен на BGvolleyball.com във Фейсбук за да научаваш бързо новините от света на волейбола.

 

BGvolleyball.com напомня, че можеш да следиш последните новини и като ни последваш в социалната мрежа Туитър чрез @BGvolleyballCom !

 

Можеш да ползваш и мобилната версия на BGvolleyball.com за смартфони и таблети, която е налична на адрес m.bgvolleyball.com


Тагове: зала Свети Георги
Коментари
Други новини