Много изненади за юбилей на треньорка във ВК Локомотив


Много изненади за юбилей на треньорка във ВК Локомотив
Треньорката на ВК Локомотив Христина Атанасова бе приятно изненадана от своите момичета за рождения си ден
11-07-2018 13:00 | Ани Колева

 

Много приятни изненади бяха подготвили тази сутрин младите волейболистки на ВК Локомотив (София) за своята треньорка Христина Атанасова по случай рождения й ден. Днес специалистката има юбилей, като навършва 50 години, а сюрпризите за празника започнаха още от нейното появяваване в залата на стадион Локомотив. За да я уважат бяха дошли повечето от състезателките на клуба, въпреки че са в почивка.

 

Те бяха подготвили не една, а цели две торти за да бъде вкусен празника. Специален колаж със снимки на отбора и треньорката, пък зарадва много Христина Атанасова. В допълнение момичетата бяха поръчали и голяма хавлиена кърпа на ВК Локомотив с името на треньорката си.

 

 

 

Но най-специалния подарък за рожденичката бе колие, което да й носи  късмет.

 

„Имах подобно колие със сърце от предишни набори, които завършиха и те ми го бяха подарили за късмет. Сега настоящите момичета, които водя решиха, че е време да имам нещо и от тях и ми сложиха ново колие за късмет“, разказва за BGvolleyball.com щастивата треньорка. Тя заяви още, че се чувства много развълнувана и за нея изненадите са страхотен жест на внимание от страна на волейболистките.

 

 

„Чувствам се страхотно с моите състезателки и много им благодаря за всичко. На днешния ден си пожелавам само здраве и волейболистките ми да имат успехи и много да ме радват“, допълни Христина Атанасова.

 

Екипът на BGvolleyball.com пожелава много здраве и радост на Христина Атанасова, като и много успешни моменти и поводи за гордост с постиженията на състезателките от ВК Локомотив.
---

Стани фен на BGvolleyball.com във Фейсбук за да научаваш бързо новините от света на волейбола.

 

BGvolleyball.com напомня, че можеш да следиш последните новини и като ни последваш в социалната мрежа Туитър чрез @BGvolleyballCom !

 

Можеш да ползваш и мобилната версия на BGvolleyball.com за смартфони и таблети, която е налична на адрес m.bgvolleyball.com


Коментари
Други новини