Стартът е даден, гласуването за Мис и Мистър BGvolleyball.com 2018 започва!


Стартът е даден, гласуването за Мис и Мистър BGvolleyball.com 2018 започва!
13-07-2018 09:30 | BGvolleyball.com

 

Специализираният волейболен сайт BGvolleyball.com, който е част от медийната група Eс Медия, дава старт на поредните издания на единствените по рода си у нас конкурси за красота в българския волейбол.

 

Надпреварите за Мис и Мистър BGvolleyball.com 2018 започват! В петото издание на Мис BGvolleyball.com и четвъртото на Мистър BGvolleyball.com участие ще вземат 13 състезатели при мъжете и 8 състезателки при жените. Кандидатите са заявили своето желание или са били номинирани от приятели/роднини. 

 

Конкурсите се радват на все по-голяма популярност, като представители на национални гарнитури също заявиха желание да участват.  Кои са те, ще разберете на специалната платформа, където става гласуването. 

 

Спорът за короната в българския волейбол обещава много емоции и интересни моменти. За победителите и призьорите ще има още повече изненади. Крайната оценка ще имат читателите, които от днес, 12 юли 2018 г. може да гласуват в първата фаза за своите фаворити на специалните платформи - miss.bgvolleyball.com и mister.bgvolleyball.com.

 

От един IP адрес може да се правят по три номинации във всеки един от двата конкурса.

 

Гласувай за Мис BGvolleyball.com 2018 - ТУК 

 

Гласувай за Мистър BGvolleyball.com 2018 - ТУК 

 

 

В миналогодишното издание короната при жените спечели Елица Баракова от Берое (Стара Загора), а при мъжете победител стана Димитър Калчев (Калифорнийски университет (САЩ)). 

 

Гласуването може да започва и нека най-достойният победи! Изборът е ваш!

 

 

 

---

Стани фен на BGvolleyball.com във Фейсбук за да научаваш бързо новините от света на волейбола.

 

BGvolleyball.com напомня, че можеш да следиш последните новини и като ни последваш в социалната мрежа Туитър чрез @BGvolleyballCom !

 

Можеш да ползваш и мобилната версия на BGvolleyball.com за смартфони и таблети, която е налична на адрес m.bgvolleyball.com


Тагове: Мис BGvolleyball.com 2018, Мистър BGvolleyball.com 2018
Коментари
Други новини