Български двойки на полуфинали на плажната Балканиада


Български двойки на полуфинали на плажната Балканиада
22-09-2018 20:15 | BGvolleyball.com

 

Българският тандем Ася Динова&Никол Дулева е на полуфинал на Балканското първенство по плажен волейбол, след като се наложиха над румънската двойка Андрея Коркоз&Мадалина Санду с 2:0 (21:14, 22:20).

 

За полуфиналите се класира и другата българска двойка, Ирена Мишонова&Светла Ангелова след категоричен успех над представителките на домакините Лал Йозгур&Джерен Йълмаз 2:0 (21:11, 21:8). 

 

Полуфиналите са от 11:00 ч. утре, като Динова&Дулева излизат срещу Константина Цопулу&Димитра Манави (Гърция), а Мишонова&Ангелова срещат (2) Алейна Вендже&Баханур Шахън (Турция). 

 

Двата полуфинала са с начален час 11:00 на 23 септември на пясъчните кортове в комплекса Дженгиз Гьолю в Бурса. Малкият финал е от 14:00 ч., а битката за златото - от 17:00 ч. 

При мъжете до полуфиналите се класираха четири турски двойки, а представителите на България Николай Колев и Тунчер Хайдаров завършиха на девета позиция след загуба с 0:2 (17:21, 12:21) от румънците Богдан Мехединцяну и Тудорел Фаркаш.
---

Стани фен на BGvolleyball.com във Фейсбук за да научаваш бързо новините от света на волейбола.

 

BGvolleyball.com напомня, че можеш да следиш последните новини и като ни последваш в социалната мрежа Туитър чрез @BGvolleyballCom !

 

Можеш да ползваш и мобилната версия на BGvolleyball.com за смартфони и таблети, която е налична на адрес m.bgvolleyball.comТагове: Никол Дулева, Ася Динова, Ирена Мишонова, Светла Ангелова, Балканско първенство плажен волейбол жени
Коментари
Други новини