Националите U17 със специална награда за балканската купа


Националите U17 със специална награда за балканската купа
30-09-2018 17:30 | BGvolleyball.com

 

Балканските шампиони по волейбол за младежи до 17-годишна възраст, водени от треньора си Мартин Стоев и неговия екип, гостуваха на Фондация „Играй с Развитие“ и Корпорация „Развитие“. На кратко тържество в салона на корпорацията те получиха индивидуални грамоти, златната значка на „Развитие“ и подаръци. Председателят на УС на „Играй с Развитие“, Александър Александров, благодари на отбора за златните медали и пожела това да не е последната титла за младите волейболисти, припомняйки предстоящото догодина Европейско първенство за младежи.

 

 

Той изтъкна, че всички те са бивши скаути и участници в Националната волейболна скаут лига 2016/2017 година, чийто генерален спонсор бе „Развитие“, като този уникален 6-месечен турнир, събрал 72 отбора от цялата страна, е първият им сериозен тест на волейболното поле.

 

Александров специално посочи приноса на националния селекционер Пламен Константинов и бившия капитан на националния отбор Владо Николов – тогава генерален секретар на БФВ, за организирането и провеждането на скаут лигата, която именно даде възможност специалисти и треньори да забележат талантите и бъдещите национали.

 

 

Шефът на „Развитие“ благодари на Мартин Стоев за хъса, с който предава на младите волейболисти своя опит и умения. Стана ясно, че фондацията разработва дългосрочна програма за подпомагане и стимулиране на националния отбор, воден от Стоев. Една от идеите, по които ще се работи е организирането на коледен турнир у нас, с участието на представителни отбори от балканските страни.---

Стани фен на BGvolleyball.com във Фейсбук за да научаваш бързо новините от света на волейбола.

 

BGvolleyball.com напомня, че можеш да следиш последните новини и като ни последваш в социалната мрежа Туитър чрез @BGvolleyballCom !

 

Можеш да ползваш и мобилната версия на BGvolleyball.com за смартфони и таблети, която е налична на адрес m.bgvolleyball.com


Тагове: България национален отбор волейбол юноши под 17 години, Мартин Стоев
Коментари
Други новини