Данчо Лазаров: България трябва да се гордее с организацията на световното


Данчо Лазаров: България трябва да се гордее с организацията на световното
09-10-2018 17:00 | Ани Колева

 

Президентът на БФВ Данчо Лазаров заяви, че България е получила много високи оценки от ръководителите на световния волейбол за организацията на мондиал 2018 и всички българи трябва да се гордеят с този факт.

 

“Оценките за световното първенство на президента на Международната федерация Ари Граса и вицепрезидента Боричич са изключително високи.  С това трябва да се гордеем и ние се гордеем. Няма защо да премълчаваме неща, които са очевидни, напротив. Дори Италия, която вървеше в цялостната подготовка доста преди нас, благодарение на огромния опит за такова високо ниво, оценката е, че сме успели да ги изпреварим в качеството на организацията. Повече от 300 души работиха това да се случи и да стане шампионат на много високо ниво. И България, както и всеки българин трябва да се гордее с това“.

 

"Отсъствието на някои играчи от първенството е лош късмет. За съжаление не успяхме да реализираме като спортен резултат предимството на домакинството. Същото се случи с Италия без това да ни успокоява. Това е големия спорт.“
---

Стани фен на BGvolleyball.com във Фейсбук за да научаваш бързо новините от света на волейбола.

 

BGvolleyball.com напомня, че можеш да следиш последните новини и като ни последваш в социалната мрежа Туитър чрез @BGvolleyballCom !

 

Можеш да ползваш и мобилната версия на BGvolleyball.com за смартфони и таблети, която е налична на адрес m.bgvolleyball.com


Коментари
Други новини