Сашо Везенков: Целта ни е да съберем най-добрите волейболисти за олимпийските квалификации


Сашо Везенков: Целта ни е да съберем най-добрите волейболисти за олимпийските квалификации
Членът на УС на БФВ Сашо Везенков заяви, че ще бъде направено всичко възможно да се съберат най-добрите волейболисти за олимпийските квалификации
09-10-2018 19:46 | BGvolleyball.com

 

Членът на УС на Българска федерация по волейбол Сашо Везенков коментира след днешното заседание на Управителния съвет , че ще бъде направено всичко възможно България да разполага с най-добрите си играчи в предстоящите олимпийски квалификации.

 

"Оценката за Световното първенство е много голяма и аз не мисля, че скоро ще има световно първенство в България по колективен спорт. Нашата цел като УС е, ако може на предстоящите олимпийски квалификации да се събере най-доброто, което има България като волейболисти. С дипломация, с говорене, да имаме всички и тези момчета да завършат кариерите си както подобава. Говоря за Казийски, за Соколов и всичките други. С малки остъпки и с доста говорене, защото България заслужава да види всички най-добри волейболисти. Това е желанието на цялата федерация. Имаме най-доброто, виждате че навсякъде се случва, и ще направим всичко възможно да се случи и в България. Това е нашето желание, но какво ще кажат те е друг въпрос. Но е неприемливо да имаме такива волейболисти и те да не участват на Световно първенство, което е в България. Това е желанието на цялата федерация и в тази посока ще работим", заяви Везенков.
---

Стани фен на BGvolleyball.com във Фейсбук за да научаваш бързо новините от света на волейбола.

 

BGvolleyball.com напомня, че можеш да следиш последните новини и като ни последваш в социалната мрежа Туитър чрез @BGvolleyballCom !

 

Можеш да ползваш и мобилната версия на BGvolleyball.com за смартфони и таблети, която е налична на адрес m.bgvolleyball.com


Коментари
Други новини