Илия Динков: Женският ни тим тепърва набира сили


Илия Динков: Женският ни тим тепърва набира сили
09-10-2018 20:13 | BGvolleyball.com

 

Членът на УС на БФВ и президент на Марица (Пловдив) Илия Динков заяви след днешния управителен съвет на централата, че женския ни национален отбор тепърва набира сили. Ето какво каза още той за представянето на волейболистките ни:

 

„Момичетата се представиха много добре дотук. Играха като колектив. Оставащите два мача от световното първенство в Япония, ако спечелим, би било чудесно. Но дори и това да не се случи, аз смятам, че може да се отчете участието на отбора ни на световното първенство като успех.“

 

„Мисля, че можем много повече от присъствие в шестнадесетицата на света. Смятам, че този отбор, който е обновен и подмладен тепърва набира сили. Класирането на Лигата на нациите през 2019 година е най-важното нещо, което се случи в женското направление тази година. Сега като мине световното първенство, ние  - ръководството на БФВ и треньорското ръководство ще гледаме заедно към квалификациите за олимпийските игри“.
---

Стани фен на BGvolleyball.com във Фейсбук за да научаваш бързо новините от света на волейбола.

 

BGvolleyball.com напомня, че можеш да следиш последните новини и като ни последваш в социалната мрежа Туитър чрез @BGvolleyballCom !

 

Можеш да ползваш и мобилната версия на BGvolleyball.com за смартфони и таблети, която е налична на адрес m.bgvolleyball.com


Коментари
Други новини