Мартин Стоев стана дядо


Мартин Стоев стана дядо
Мартин Стоев стана дядо на 46 години
24-10-2018 14:20 | BGvolleyball.com

 

Мартин Стоев стана дядо на 46 години. Дъщеря му Мартина дари него и съпругата му Елизабет Колева с внук Денислав. Вчера пък наследницата на най-успешния национален треньор в модерния ни волейбол и абсолютната европейска шампионка по художествена гимнастика за 1988 година стана на 26. Ели и Марто имат и син Ерик, който е балкански първенец за юноши във волейбола.

Мерките на малкия юнак, плод на любовта на Мартина и Влади, са 3,700 кг и 49 сантиметра. Денислав, дал началото на четвърто поколение в звездната спортна фамилия, проплака във II САГБАЛ “Шейново”. Там е роден и дядото Мартин, който е световен шампион за младежи от Кайро’91 и донесе два бронза на България като треньор на мъжките национали.

Прабара и прадядо пък станаха Маргарита и Стоян Стоеви, съответно бронзова медалистка в баскета от Монреал 1976 и втори на планетата във волейбола от 1970-а.

 

Екипът на BGvolleyball.com честити радостното събитие на цялата фамилия, като пожелава много здраве , щастие и малкият наследник много да ги радва.

 

---

Стани фен на BGvolleyball.com във Фейсбук за да научаваш бързо новините от света на волейбола.

 

BGvolleyball.com напомня, че можеш да следиш последните новини и като ни последваш в социалната мрежа Туитър чрез @BGvolleyballCom !

 

Можеш да ползваш и мобилната версия на BGvolleyball.com за смартфони и таблети, която е налична на адрес m.bgvolleyball.com


Тагове: Мартин Стоев
Коментари
Други новини