Треньор №1 при подрастващите с картина от известна художничка


Треньор №1 при подрастващите с картина от известна художничка
03-01-2019 11:00 | BGvolleyball.com

 

Избраният за треньор №1 на подрастващи в анкетата на Viasport.bg за 2018 г. ще си тръгне от церемонията с картина на известната пловдивска художничка Неда Начева. Тя определя себе си като художник на интуитивната живопис, провокиращ своя вътрешен свят чрез четката и аромата на терпентин. Нейни картини притежават колекционери и ценители както от България, така и от Канада, Бразилия, Великобритания и др.

 

Анкетата на Viasport.bg, S Media и Фондация „Играй с Развитие“ се провежда за осма поредна година и излъчва чрез гласуване на спортните журналисти 10-те най-добри млади спортисти на България (до 19 г.), както и треньор, и отбор №1 при подрастващите. За втора поредна година S Media ще връчи и приз „Воля за победа“. "Играй с Развитие" също ще връчи специална награда.

 

През годините за най-добри треньори са били избирани Камелия Дунавска (художествена гимнастика, 2013 г.), Александър Димитров (футбол, 2014 г.), Драган Иванов (волейбол, 2015 г.), Асен Пандов (шорттрек, 2016) и Ангел Стойков (футбол, 2017).

 

Тазгодишната церемония по връчване на наградите ще се проведе на 6 януари 2019 г. (неделя) от 13 часа в ОСК „Лозенец“ в София.

 

 

 

 

---

Стани фен на BGvolleyball.com във Фейсбук за да научаваш бързо новините от света на волейбола.

 

BGvolleyball.com напомня, че можеш да следиш последните новини и като ни последваш в социалната мрежа Туитър чрез @BGvolleyballCom !

 

Можеш да ползваш и мобилната версия на BGvolleyball.com за смартфони и таблети, която е налична на адрес m.bgvolleyball.com


Коментари
Други новини