Гледайте на живо с BGvolleyball.com Най-добър млад спортист за 2018 г.


Гледайте на живо с BGvolleyball.com Най-добър млад спортист за 2018 г.
05-01-2019 09:30 | BGvolleyball.com

 

В неделя, 6 януари, от 13:00 ч. в Образователно-спортен комплекс "Лозенец" в София ще се състои церемонията по награждаване на Златната десетка при младите спортисти, отбор и треньор №1 за подрастващи на България за 2018 г.

 

Viasport.bg и Sportmedia.tv ще я излъчат на живо - гледайте на живо ТУК

 

Анкетата на Viasport.bg, S Media и Фондация "Играй с Развитие" се провежда за осма поредна година и излъчва чрез гласуване на спортните журналисти 10-те най-добри млади спортисти на България (до 19 г.), както и треньор, и отбор №1 при подрастващите. За втора поредна година S Media ще връчи и приз "Воля за победа". "Играй с Развитие" също ще връчи специална награда.

 

В анкетата се включиха рекордните 159 журналисти от цялата страна и от чужбина. Те посочиха общо 42-ма състезатели от 21 вида спорт, както и 6-има треньори на подрастващи и 4 отбора.

 

 

Гледайте на живо ТУК

 
---

Стани фен на BGvolleyball.com във Фейсбук за да научаваш бързо новините от света на волейбола.

 

BGvolleyball.com напомня, че можеш да следиш последните новини и като ни последваш в социалната мрежа Туитър чрез @BGvolleyballCom !

 

Можеш да ползваш и мобилната версия на BGvolleyball.com за смартфони и таблети, която е налична на адрес m.bgvolleyball.com


Коментари
Други новини