Даниел Пеев: Нито един елемент не ни спореше


Даниел Пеев: Нито един елемент не ни спореше
11-01-2019 23:20 | BGvolleyball.com

 

Монтана отстъпи на Левски София с 0:3 гейма в 1/4-финален мач от турнира за Купата на България, изигран в зала "Васил Левски" в Пазарджик. Ето какво сподели след срещата треньорът на тима от Северозапада Даниел Пеев

 

"Поздравявам отбора на Левски, който демонстрираше едно добро ниво от началото до края, добро темпо. Не успяхме изобщо да влезем в мача, трудно може да се направи коментар след такава игра. Факт е, че нито един елемент не ни спореше - като започнем от сервис, играта на блок, защита. Много проблеми в посрещане, нямаше ритъм в нашата игра. Когато се случи това - лош гейм, обърква се целият мач. Това започна да ни тежи, не можахме да се отърсим. Имаше някакви безлични опити в третия гейм, но като цяло тежеше това, че не спори нищо в играта и Левски спечели." 

 

"Нашите проблеми в играта дойдоха от слабото посрещане, и то на състезатели, които биха могли да поемат и атаката, и са нужни да бъдат в игрището. Допускахме на почти всеки сервис на противника точки. Не бива да упрекваме Аспарух, не е виновен само той, като цяло не посрещахме добре. Не знам даже в първия гейм дали успяхме да вкараме топката в третия метър. Става безумно трудно, и за разпределителя да организира каквато и да е игра, Когато ти е нарушен сайдаутът, оттам нататък ни закуцаха всички фази от играта." 

 

"Основният ни проблем е, че не сме постоянни. Дори аз бях учуден от добрата ни игра в турнира, в който участвахме преди Нова година. Все едно бяха други шест човека на игрището. Трудно е да дам оценка дали под напрежение, или не. Вниманието ми е насочено към това какво показват момчетата, факт е, че могат и са го показали. Проблемът е по-скоро липсата на постоянство - играем един мач добре, друг - не. 

 
---

Стани фен на BGvolleyball.com във Фейсбук за да научаваш бързо новините от света на волейбола.

 

BGvolleyball.com напомня, че можеш да следиш последните новини и като ни последваш в социалната мрежа Туитър чрез @BGvolleyballCom !

 

Можеш да ползваш и мобилната версия на BGvolleyball.com за смартфони и таблети, която е налична на адрес m.bgvolleyball.com


Тагове: Даниел Пеев, Монтана
Коментари
Други новини