Казанлък домакин на втория турнир от Скаут лигата за момичета


Казанлък домакин на втория турнир от Скаут лигата за момичета
30-01-2019 16:40 | BGvolleyball.com

 

Втората надпревара от поредицата Турнири на надеждите - Скаут лига, който е за момичета до 15 години (родени през или след 2004 година) за този сезон ще се проведе от 31 януари до 2 февруари в зала "Багира" в Казанлък.
 
В него отново ще участват сборни отбори на шестте волейболни региона в страната – Витоша (клубовете в София), Добруджа (Североизточна България), Странджа (Югоизточна България), Струма (Югозападна България), Тракия (Южна България) и Хемус (Северозападна България), които участниците ще се изправят по веднъж всеки срещу всеки в рамките на трите състезателни дни. 

 

 
Първият от така наречените Турнири на надеждите се проведе през декември в София, в зала "Христо Ботев". В него победител с пет победи отпет мача стана тимът на Струма, който е воден от Иван Дурев. На второ място завършиха представителките на регион Хемус, трети са волейболистките на регион Странджа.

 

Програма за турнира в Казанлък вижте тук:

 

 

 

 

 

 

---

Стани фен на BGvolleyball.com във Фейсбук за да научаваш бързо новините от света на волейбола.

 

BGvolleyball.com напомня, че можеш да следиш последните новини и като ни последваш в социалната мрежа Туитър чрез @BGvolleyballCom !

 

Можеш да ползваш и мобилната версия на BGvolleyball.com за смартфони и таблети, която е налична на адрес m.bgvolleyball.com


Тагове: Скаут лига
Коментари
Други новини