Купа на Претендентите
Купа на Претендентите | Квалификации
1 Кръг
22-11-2017 20:30 Щрасен (Люксембург) Левски Омниспортс
Страсен, Люксембург
1:3 25:22 16:25 20:25 20:25 Подробности
2 Кръг
29-11-2017 19:00 Левски Щрасен (Люксембург) Христо Ботев
София, България
3:0 25:13 25:15 25:19 Подробности
Купа на Претендентите | 1/16-финали
1 Кръг
05-12-2017 17:00 Апоел Фар Шаба (Израел) Монтана Дворец на спорта Метроуест
Раанана, Израел
1:3 19:25 25:19 18:25 20:25 Подробности
06-12-2017 19:00 Левски ФирмЕкс Орион (Холандия) Универсиада
София, България
3:1 22:25 25:15 25:16 25:18 Подробности
2 Кръг
20-12-2017 21:00 ФирмЕкс Орион (Холандия) Левски Розенгаарде
Дьотинхем, Холандия
3:0 27:25 25:20 25:21 15:13 Подробности
21-12-2017 18:00 Монтана Апоел Фар Шаба (Израел) Младост
Монтана, България
3:2 27:29 25:17 25:20 20:25 16:14 Подробности
Купа на Претендентите | 1/8-финали
1 Кръг
17-01-2018 20:30 Монтана Фоиникас Сирос Младост
Монтана, България
3:1 25:22 23:25 25:17 25:23 Подробности
2 Кръг
31-01-2018 18:00 Фоиникас Сирос Монтана Димитрос Викелас
Сирос, Гърция
3:2 29:31 25:22 23:25 25:22 15:12 Подробности
Купа на Претендентите | 1/4-финали
1 Кръг
14-02-2018 17:30 Малийе Мили Пиянго (Турция) Монтана ТВФ Спортен Комплекс Башкент
Анкара, Турция
3:0 25:20 25:18 25:22 Подробности
2 Кръг
27-02-2018 18:00 Монтана Малийе Мили Пиянго (Турция) Младост
Монтана, България
0:3 22:25 16:25 14:25 Подробности


Други новини