Купа на Претендентите | Квалификации
1 Кръг
22-11-2017 20:30 Щрасен (Люксембург) Левски Омниспортс
Страсен, Люксембург
1:3 25:22 16:25 20:25 20:25 Подробности
2 Кръг
29-11-2017 19:00 Левски Щрасен (Люксембург) Христо Ботев
София, България
3:0 25:13 25:15 25:19 Подробности


Други новини